ZF 24

O fermă din Slobozia cu aproape 140 de hectare cultivate cu fructe livrează zilnic 12-14 tiruri de pepeni către şase retaileri

Agropower

Compania vrea să construiască un depozit mai mare pentru depozitarea, condiţionarea şi ambalarea produselor

Compania vrea să construiască un depozit mai mare pentru depozitarea, condiţionarea şi ambalarea produselor

Autor: Florentina Niţu

19.06.2020, 16:30 422

„Nu este deloc simplu pentru un mic producător, deoarece comercianţii cer continuitate, game variate de produse, pe care le doreşte consumatorul final“.

Avantaj Distribution este o fermă de familie din Slobozia, judeţul Ialomiţa, care a început să producă pepeni în urmă cu 8 ani pe o suprafaţă de 2,5 hectare şi a ajuns în prezent la 110 hectare cultivate cu pepeni şi livrează zilnic 12-14 tiruri de pepeni către şase retaileri. 

Compania mai cultivă căpşuni pe 4 hectare şi cereale pe circa 20 de hectare.

„Lucrăm cu şase retaileri din România, ne-am adaptat cerinţelor şi pro­ducem ceea ce  cere consumatorul final. Vom începe să livrăm de la sfâr­şitul acestei luni zilnic 12-14 tiruri de pe­peni din toate sortimentele. Am ajuns la asta prin muncă, perseverenţă şi asu­marea riscurilor“, spune George Mihai, proprietarul Avantaj Distribution.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO