ZF 24

O bătrână din Iaşi a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină care ducea mireasa la nuntă

O bătrână din Iaşi a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină care ducea mireasa la nuntă

Autor: Mediafax

12.06.2011, 12:14 70

Bătrâna din Iaşi lovită pe o trecere de pietoni din municipiu deun autoturism care făcea parte dintr-un alai de nuntă a murit, înnoaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul "Sfântul Spiridon",după ce femeia a intrat în stop-cardiorespirator.

Potrivit medicului Daniela Chirică de la Spitalul "SfântulSpiridon" Iaşi, starea de sănătate a bătrânei s-a degradat dupăaccident, iar la câteva ore după internarea în spital a murit.

"Femeia a fost adusă în stare gravă, iar după internare aînceput să se simtă tot mai rău. Avea numeroase fracturi şitraumatisme. A intrat în stop-cardiorespirator. S-a încercatresuscitarea timp de o oră, iar în final a fost declarat decesul",a afirmat Daniela Chirică.

Cadavrul bătrânei a fost dus la Institutul de Medicină Legalădin Iaşi, pentru stabilirea cauzei exacte a morţii. Citi]i mai multdespre bătrâna lovită pe trecerea de pietoni de maşina care ducea mireasala nuntă a murit pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO