ZF 24

O antreprenoare vrea să deschidă un magazin cu buchete din fructe

Buchete Delicioase SRL-D a avut anul trecut afaceri de 26.600 de lei, cu 68% mai mult faţă de anul precedent.

Buchete Delicioase SRL-D a avut anul trecut afaceri de 26.600 de lei, cu 68% mai mult faţă de anul precedent.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.06.2015, 10:02 2011

Alina Stricescu, antreprenoarea care în urmă cu aproximativ cinci ani a deschis businessul Buchete Delicioase SRL-D, vrea să gă­seas­că un spaţiu în Capi­tală unde să des­chidă un nou ma­gazin de prezen­ta­re a buchetelor din fructe, pe care aceasta le realizează.

Iniţial, antre­pre­noarea a mai des­chis un magazin în zona Romană, însă a renunţat la acesta şi vrea să găsească un nou spaţiu.

„Anul 2014 a adus multe noutăţi pentru noi. Am finalizat un proiect pentru accesarea de fonduri de la bu­getul de stat. Pro­iectul ne-a luat ceva timp şi mă bucur că am reuşit să rămânem pozi­tivi şi să ducem la ca­păt toate demer­su­rile necesare. Fon­durile au fost fo­lo­site pentru des­chi­derea unui ma­ga­zin propriu cu spa­ţiu de producţie şi prezentare, utila­rea şi mobilarea spa­ţiului cu echi­pament adecvat“, spu­ne Alina Stri­ces­cu, antrepre­noa­rea din Râmnicu Vâlcea, care s-a întors la începutul anului 2009 din Statele Unite ale Americii, unde a lucrat şi a absolvit o facultate de relaţii internaţionale.

În vechiul magazin, ea a investit circa 16.000 de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO