ZF 24

Numărul de curse comandate prin aplicaţia Star Taxi a ajuns la 8 mil. în 2014

Numărul de curse comandate prin aplicaţia Star Taxi a...

Autor: Ioana Nita

14.03.2015, 09:00 352
Star Taxi, aplicaţia lansată în octombrie 2012 care pune în legătură utilizatorii de smartphone cu şoferii de taxi, a atins la sfârşitul anului trecut un număr de 8 milioane de curse intermediate şi la o bază de 2.900 de şoferi în şapte oraşe din ţară şi în Chişinău, în Republica Moldova.
 
„În anul 2013 s-au înregistrat aproxi­ma­tiv 2 milioane de comenzi, iar în 2014 nu­mă­rul comenzilor a crescut cu 150% (în Ro­mâ­nia - n.red.)”, a declarat pentru ZF Vicol Mol­do­veanu, director executiv în cadrul com­paniei Star Taxi. La acestea se adaugă şi cursele intermediate în capitala Repu­bli­cii Mol­dova, care au depăşit pragul de un mi­lli­on. „Trebuie să ţinem cont de faptul că anul 2013 a fost primul an complet de activitate al businessului Star Taxi. A fost un an (…) în care ne-am axat pe dezvoltarea aplicaţiei, creşte­rea notorietăţii brandului şi con­tura­rea modelului de business”, a completat Mol­doveanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO