ZF 24

Noua medicină

Noua medicină

Autor: Bianca Nuţu

05.09.2014, 11:56 455

Deṣi obiṣnuită să îmi testez starea de sănătate prin metode medicale clasice, n-am refuzat experienṭa unui diagnostic stabilit cu ajutorul unor aparate inovatoare şi a tratării unor afecţiuni prin intermediul terapiilor complementare sau alternative. O iridiogramă şi o sesiune de terapie craniosacrală m-au convins că nu doar medicii îţi pot fi de ajutor în situaţii limită.

Două cărṭi mi-au schimbat definitiv perspectiva asupra medicinei tradiţionale, a felului în care ne raportăm la o maladie şi a metodelor de vindecare pe care le avem la îndemână. Prima, O femeie la doctor a lui Ray Kluun spune povestea trăirilor ṣi aventurilor amoroase, pe care autorul le experimentează după ce Carmen, soṭia sa de 33 ani, este diagnosticată tardiv cu cancer la sân, în urma unei erori medicale.

E de asemenea o copie fidelă a protocolului de tratament pe care aceasta îl urmează, dar care se dovedeşte ineficient şi nu poate împiedica decesul. Din cea de-a doua lectură, Vindecarea prin bioenergie scrisă de sociologul William Bengston (despre care Peter Sturrock, profesor emerit de fizică aplicată la Universitatea Stanford, spunea că ar merita Premiul Nobel, dacă acesta s-ar acorda ṣi pentru medicina alternativă), am aflat cum acesta ṣi-a descoperit capacităṭile terapeutice. Apoi, cum a pus la punct metoda prin care tratează cu succes pacienṭii suferind de boli grave.

Citiţi articolul integral pe The One

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO