ZF 24

Noua fabrica va majora cu 30% capacitatea de productie a Tymbark

27.07.2008, 21:00 21

Compania poloneza Tymbark Maspex, care va finaliza in toamna a doua sa fabrica din Romania, estimeaza o crestere de 30% a capacitatii de productie de sucuri in urma acestei investitii.

Fabrica, situata in localitatea Valenii de Munte (Prahova), in aceeasi locatie ca si prima unitate a companiei, va imbutelia intr-o prima faza bauturile racoritoare necarbonatate Tedi Play si Tymbark Fontea, lansate recent pe piata locala. Producatorul investeste circa 30 mil. euro in acest proiect.
Reprezentantii companiei spun ca vor miza in sezonul cald pe brandul Tymbark. "Anul trecut, cele mai bine vandute produse in perioada iunie-august au fost cele sub brandul Tymbark (nectar, juice 100% si still drink - n. red.)", au mentionat acestia.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce cifra de afaceri a raportat compania anul trecut si cum intentioneaza aceasta sa intre pe segmentul sucurilor carbogazoase.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO