ZF 24

Nou record de viteză pe Autostrada Soarelui: Vedeţi aici cât a scos un şofer la proba "suspendarea permisului"

Nou record de viteză pe Autostrada Soarelui: Vedeţi aici cât a scos un şofer la proba "suspendarea permisului"

Autor: Mediafax

02.09.2011, 15:56 3934
Un bărbat care avea permisul auto suspendat a fost prins de poliţişti pe Autostrada Soarelui, în timp ce conducea un autoturism BMW cu 236 de kilometri la oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Potrivit agentului şef Adrian Cristea de la Poliţia Autostrăzi, după înregistrarea pe aparatul radar a vitezei autoturismului, poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii, reuşind să-l ajungă şi să-l blocheze după cinci kilometri.



Ulterior, oamenii legii au constatat că şoferul avea permisul suspendat tot pentru depăşirea vitezei legale, astfel că pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.


"Este un record de viteză, înregistrat de un autoturism foarte puternic, care a fost înregistrat cu 236 de kilometri la oră, iar şoferul a fost imediat oprit şi tras pe dreapta, iar când i s-au cerut actele s-a constatat că are permisul de conducere suspendat. Deci autoturismul cu care am fost dotaţi, considerat una dintre cele mai rapide maşini de serie din lume îşi dovedeşte eficienţa", a declarat agent-şef Adrian Cristea.


Recordurile de viteză înregistrate anul acesta pe Autostrada Soarelui au fost de 225 de kilometri la oră, când şoferul unui autoturism BMW înmatriculat în Bucureşti a fost înregistrat cu ajutorul noului tip de radar, cinemometrul laser, care permite reperarea maşinii de la o distanţă de 1.200 de metri şi nu poate fi detectat de către şoferi, şi de 229 de kilometri la oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO