Caută doar în titlu
ZF 24

NN Asigurări de Viaţă: Nu anticipăm un impact negativ direct, imediat şi semnificativ al pandemiei de coronavirus

NN Asigurări de Viaţă, liderul segmentului de asi­gurări de viaţă, nu anticipează un impact negativ di­rect, imediat şi semnificativ al pandemiei de coro­navirus (COVID-19) asupra socie­tăţii, în urma informaţiilor dispo­nibile publicului şi a indica­torilor cheie actuali de performanţă, potrivit informaţiilor publicate de companie în raportul privind solvabilitatea şi situaţia financiară din 2019.

„NN are un plan solid de continuitate a afacerii, care a fost pus în aplicare în cel mai scurt timp după apariţia epidemiei în România, pentru a ne asigura că putem continua să fim alături de clienţi şi în noul context, care a necesitat flexibilitate, responsa­bili­tate şi angajamente susţinute. Chiar şi într-o situaţie cu evoluţie imprevizibilă, dificil de estimat inclusiv pe ter­men scurt, credem că am con­stru­it până acum o bază solidă şi fiabilă care să ne asi­gure premisele să ne adaptăm la evoluţii nepre­vă­zute“, arată informaţiile furnizate de companie pen­tru catalogul Cei mai mari jucători din economie, ediţia 2020, pe care ZF îl va lansa în perioada următoare.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.