ZF 24

Nimeni n-ar fi aflat de cazul dramatic de la spitalul CFR 2, daca una dintre femeile venite pentru operaţii minore nu ar fi fost prim-solista Teatrului de Opereta "Ion Dacian". Cum comentati?

Nimeni n-ar fi aflat de cazul dramatic de la spitalul CFR 2, dacă numele uneia dintre femeile venite pentru operaţii minore nu ar fi fost Amelia Antoniu, prim-solista a Teatrului de Opereta "Ion Dacian". Cum comentati
24.04.2010, 10:37 81

Nimeni n-ar fi aflat de cazul dramatic de la spitalul CFR 2,dacă numele uneia dintre femeile venite pentru operaţii minore nuar fi fost Amelia Antoniu, prim-solista a Teatrului de Opereta "IonDacian", scrie Gandul.

Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului National de Opereta "IonDacian", este in coma, la Spitalul Municipal din Capitala, demarti, ea suferind de septicemie, dupa ce a fost supusa uneiinterventii chirurgicale minore la Spitalul CFR din Bucuresti,informeaza institutia culturala.

O alta femeie care a fost supusa unei interventii chirurgicalela Spitalul CFR 2, dupa ce a fost operata prim-solista Teatrului deOpereta Amalia Antoniu, a fost internata in stare grava la SpitalulUniversitar de Urgenta, familia fiind convinsa ca a contactat oinfectie intraspitaliceasca.

La putin timp dupa izbucnirea scandalului, s-a descoperit caalte 4 femei sunt in acest moment intubate, fiind internate in altespitale. Exista suspiciunea ca ele sa fie infestate cu stafilococauriu.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, l-ademis, vineri, pe directorul spitalului CFR 2, Constantin Tanase,au declarat surse din minister. Cititi mai mult pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO