ZF 24

Nicoleta Carlugea, HR director al grupului Tiriac: Nu ne plangem de pretentiile candidatilor, ci de calitatea oamenilor

06.04.2008, 17:00 39

In cadrul grupului Tiriac sunt vanzatori care castiga 2.000 de euro pe luna, dar sunt si oameni de vanzari care primesc doar 600 de euro lunar.

"Nu ne plangem de pretentiile oamenilor care vin la un interviu, ci de calitatea acetsora. Am fi dispusi sa platim niste competente reale, dar cand nu reusesti sa identifici acele competente, ca angajator, nu esti dispus nici sa platesti", spune Nicoleta Carlugea, HR director al grupului Tiriac. In cazul in care specialistii in recrutare ai grupului detinut de omul de afacwri Ion Tiriac, care numara peste 100 de investitii, identifica un cadidat cu o competenta foarte buna, salariile oferite sunt direct proportionale cu abilitatile. "Chiar daca platetsi mai mult, un candidat poate sa aduca pe viitor un castig foarte mare in firma", spune Carlugea.

Cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii, care sunt cele mai mari proiecte in zona de real estate ale grupului si cum se confrunta acestia cu problema lipsei fortei de munca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO