ZF 24

Nanni Beccalli, GE: Aderarea Romaniei la UE va accelera cresterea economiei

04.10.2006, 15:50 10

Potrivit reprezentantului GE, Nanni Beccalli, cand Spania si Irlanda au aderat la Uniune, in ciuda asteptarilor ca aceste tari vor incetini cresterea, efectul a fost exact invers. Spania si Irlanda au avut parte de un boom, iar acest lucru este de asteptat sa se petreaca si in cazul Romaniei si Bulgariei, care se pregatesc sa devina membre de la 1 ianuarie 2007.
"Noi ne orientam catre zonele care cresc, iar Romania este parte a Europei de Est, regiune cat se poate de promitatoare, alaturi de Rusia, China, India, Asia de Sud - Est, America Latina si Orientul Apropiat. Romania adera la Uniunea Europeana, iar asta va accelera cresterea si va aduce multe proiecte de infrastructura", afirma reprezentantul GE.
GE, a doua companie din lume ca valoare de piata dupa Exxon Mobil, are operatiuni la nivel global, iar in Romania a facut in ultimul an un pas decisiv. Compania are cel mai diversificat portofoliu de activitati din lume, acoperind de la energie, industria aeronautica, servicii financiare la media si aparatura medicala, iar viziunea globala si-o aplica si in Romania, unde vizeaza mai multe sectoare. Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine mai multe detalii despre planurile GE pe piata romaneasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO