ZF 24

Nadia Crisan, McGuireWoods: De-a lungul investigatiei Comisiei Europene orice declaratie din partea Ford ar fi fost o speculatie

13.03.2008, 21:15 146

Pentru activitatea Ford relevante sunt uzina, terenul de sub uzina si celelalte doua active, un bloc de locuinte la Craiova, care va fi renovat si in care vor locui managerii uzinei si un teren la Constanta, este de parere Nadia Crisan, managing director al McGuireWoods Romania, care a facut parte din echipa de negociatori ai Ford alaturi de Lyle Watters, repezentant al constructorului si Manuela Nestor, managing partner in cadrul firmei de avocatura NNDKP.

Reprezentantii Ford of Europe au vizitat uzina de la Craiova inca din 2001. In 2005, cand presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Bill Ford la biroul acestuia din Dearborne cei doi au discutat pe marginea acestui subiect.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care a fost conditia principala pe care a pus-o Ford si ce momente dificile au fost in timpul negocierilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO