ZF 24

Muvix.ro, primul site romanesc care detine drepturi de difuzare pentru filmele Disney

Muvix.ro, primul site romanesc care detine drepturi de difuzare pentru filmele Disney
24.02.2010, 17:44 391

Muvix.ro, un site care le permite utilizatorilor sa urmareascalegal filme, a adaugat in oferta si productii cinematografice aleStudiourilor Walt Disney.

"Din 24 februarie iubitorii de film pot urmari deja din fatapropriului calculator cateva zeci de filme marca Disney, iarnumarul lor va creste pe parcursul anului 2010", potrivitreprezentantilor companiei.

Muvix.ro, serviciul care si-a propus sa lupte impotrivapirateriei, devine astfel prima platforma de VOD (video on demand)din Romania care detine drepturile de difuzare online pentru filmeDisney, una dintre cele mai mari companii de productiecinematografica din lume.

In urma semnarii contractului cu Studiourile Disney,utilizatorii Muvix.ro au acces la filme de referinta cu regizori siactori celebri, productii nominalizate sau castigatoare alepremiilor Oscar, Globul de Aur si altele, ca productii ale divizieiPixar Up, Proposal si filme de actiune precum "Airforce One" si"Enemy of the State".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO