ZF 24

Mutu consuma Sibutramina din doua motive: performante mai bune si stare euforica

ANA: Mutu nu mai poate fi considerat un model
30.01.2010, 12:08 205

In timp ce aflam ca si pe 20 ianuarie, la meciul cu Lazio, Mutua jucat dopat, la Firenze prinde contur zvonul conform caruia Mutuconsuma sibutramina pentru ca impusca doi iepuri deodata:performante mai bune si stare euforica; informeaza Prosport.

Proba data de Mutu pe 10 ianuarie pentru testul de dopaj de dupameciul Fiorentinei cu Bari a evidentiat existenta sibutraminei,substanta care se regaseste pe lista compusilor chimici interzisispre consum de catre sportivi. CONI (Comitetul Olimpic Italian) amai lovit ieri o data, facand anuntul ca si pe 20 ianuarie Mutu afost depistat pozitiv cu sibutramina, cu ocazia meciului din CupaItaliei jucat de Fiorentina cu Lazio si castigat cu 3-2 gratie unei"duble" a romanului.

Acum Mutu are de explicat doua probe si probabil ca varecunoaste si nu va cere contraexpertize, care nu ar face decatsa-i atraga pedeapsa maxima, de
patru ani de suspendare.

Socurile nu se opresc insa aici! Mai multi jurnalisti din presade la Florenta acrediteaza ideea ca, de fapt, Mutu consumasibutramina si pentru ca aceasta ii crea o stare euforica similaracu cea data de cocaina. Existand alibiul perfect, dat de utilizareapastilei de sllabit, Mutu ar fi luat medicamentele la petrecerilesale private de la Florenta. Supozitiile sunt alimentate dedeclaratia unui reputat doctor italian, specialist in antidoping."Pentru efectele sale euforice, sibutramina este adesea folosita caun substitut de cocaina", a declarat Dario D'Ottavio. Mai multedespre efectele Sibutraminei cititi pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO