ZF 24

Mişu Negriţoiu, preşedinte ASF : Nu avem nicio problemă cu antreprenorii din România. S-a dovedit insă că in asigurări nu au fost cei mai corecţi

Mişu Negriţoiu, preşedinte ASF : Nu avem nicio...

Autor: Anelis Baciu

29.03.2016, 10:21 764

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu are nicio problemă cu antrepenorii care activează în piaţa locală de asigurări, însă s-a dovedit că cei care au demarat afaceri in asigurări nu au fost cei mai buni si cei mai corecţi dintre oamenii de afaceri români, a declarat Mişu Negriţoiu, preşedinte Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) in cadrul unei conferinţe pe tema asigurărilor organizate de ZF impreună cu Omniasig la Timişoara.

„Nu avem nimic cu antreprenorii din Romania, dar s-au dovedit că pe piaţa de asigurări nu au acţionat cei mai corecţi, cei mai buni, desi unii dintre ei au fost antreprenori cu iz german”, a declarat Mişu Negriţoiu.

Preşedintele ASF se referea la Dan Adamescu, proprietarul companiei falimentare Astra Asigurări şi la Ilie Carabulea, proprietarul Carpatica Asig, companie recent intrată în rezoluţie. Ambii sunt cercetaţi penal pentru abuzurile pe care le-au făcut în cadrul companiilor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO