ZF 24

Mircea Neagu, numit Managing Director al Ness Romania

28.05.2008, 17:36 74

Compania Ness Technologies l-a numit pe Mircea Neagu in functia de managing director al Ness Romania, incepand cu data de 1 Iunie 2008, conform unui anunt al companiei. Neagu s-a alaturat echipei Ness Romania cu aproape un an in urma, dupa o cariera de 10 ani pe o pozitie de top management in cadrul HP Romania. El ii succede in aceasta functie lui Iulius Gabriel Mardarasevici.
Gabriel Mardarasevici a detinut functia de Managing Director, inca de la intrarea Ness pe piata din Romania. El a fost si unul din fondatorii fostei companii Radix Company, achizitionate de Ness in 2005. Gabriel Mardarasevici va ocupa functia de Acting Chairman al Ness Romania, fiind responsabil cu coordonarea si dezvoltarea de noi oportunitati de business la nivel regional, pentru Romania si Europa de Est.
Misiunea lui Mircea Neagu este, in principal, aceea de a administra operatiunile Ness Romania, de a dezvolta business-ul si de a sprijini cooperarea la nivel global cu Ness Technologies. El a devenit de asemenea membru al echipei de management european al Ness, raportand direct lui Ivan Hru?ka, Presedinte Ness Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO