ZF 24

Ministerul Turismului nu mai este de ajuns pentru promovarea Romaniei. Udrea vrea "un organism special"

16.03.2010, 21:01 23

"Vrem sa cream un organism special prin care sa promovam Romaniape pietele internationale, un organism care sa poata atrage si baniprivati. Şicanele nu vor mai fi aceleasi cata vreme nu ma voi ocupaeu de aceasta structura", a afirmat Elena Udrea, citata de Gandul.

Romania va fi promovata in strainatate, ca destinatie turistica,de un "organism special" care urmeaza sa fie infiintat, a declarat,marti, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea,adaugand ca "sicanele nu vor mai fi aceleasi" cata vreme ea nu seva afla la sefia noii structuri.

"Trebuie sa continuam sa facem promovare. Vrem sa cream unorganism special prin care sa promovam Romania pe pieteleinternationale, un organism care sa poata atrage si bani privati.Şicanele nu vor mai fi aceleasi cata vreme nu ma voi ocupa eu deaceasta structura", a spus Udrea la Consiliul Consultativ alTurismului. Mai mult, sefa Dezvoltarii Regionale a spus caautoritatile trebuie sa analizeze in detaliu cum va functionaviitoarea structura si care vor fi sursele de finantare a acesteia.Mai multe despre "organismul special" al EleneiUdrea cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO