ZF 24

Ministerul Economiei prelungeste termenul pana la care AVAS poate incheia vanzarea Avioane Craiova

23.03.2009, 12:46 22

Ministerul Economiei a elaborat un proiect de Hotarare de Guvern prin care prelungeste cu trei luni, pana la 30 iunie, termenul pana la care Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) poate finaliza privatizarea companiei Avioane Craiovam, informeaza Mediafax.

Guvernul a mandatat AVAS, in aceasta luna, sa continue procesul de privatizare al Avioane Craiova, mandat care urma sa inceteze daca procedurile de trecere in proprietate privata a companiei nu vor fi incheiate pana cel tarziu la 31 martie 2009.

Privatizarea Avioane Craiova a fost reluata in luna octombrie a anului trecut prin publicarea anuntului de vanzare a pachetului majoritar de actiuni. Singura oferta a venit din partea companiei Alenia Aeronautica Italia. In luna februarie, conducerea Avioane Craiova a cerut AVAS un ajutor de salvare de 14 milioane de lei, pentru a evita falimentul societatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO