ZF 24

Miliardarul Azim Premji, Wipro: Cresterile salariale de 15 ? 20% va vor transforma intr-o locatie scumpa in foarte scurt timp

26.08.2008, 21:00 50

Azim Premji, presedintele Wipro, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, cu o avere estimata la 12,7 miliarde de dolari, a venit in Romania pentru o zi la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a vizita centrul de BPO pe care il detine in Bucuresti.

Venirea in Romania a celui care a fost numit de presa internationala "Bill Gates al Indiei" nu este intamplatoare si pune Bucurestiul pe lista de prioritati a miliardarului indian. Wipro, unul dintre liderii industriei mondiale IT si cea mai mare companie de software din India cu sediul central la Bangalore, cu vanzari de 5 miliarde de dolari anual, este prezenta pe piata locala doar cu divizia de Business Process Outsourcing (BPO), pentru care lucreaza in prezent 150 de romani. Deocamdata.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce intentioneaza Premji in urmatoarele luni si care considera el ca este problema cea mai mare a Romaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO