ZF 24

Mihai Pătrulescu, fost senior economist la Unicredit Bank, preia conducerea departamentului de research al Colliers International

Mihai Pătrulescu, fost senior economist la Unicredit...

Autor: Roxana Rosu

09.11.2016, 10:51 607
Compania de consultanţă imobiliară Colliers International l-a recrutat pe Mihai Pătrulescu pentru funcţia de Head of Strategic Analysis, acesta urmând să coordoneze departamentul de research.

Mihai Pătrulescu are o experienţă de cinci ani în cercetare economică în sistemul bancar, anterior ocupând poziţia de senior economist în cadrul UniCredit Bank.

„Vrem să atragem investitori străini şi să aducem capital nou în România, iar cu informaţii relevante de macroeconomie putem fi mult mai credibili într-o conferinţă internaţională, când facem lobby pentru ţara noastră. Avem o problemă de imagine şi nu facem suficient business development la nivel guvernamental. De aceea, ne propunem să contribuim cât mai mult la atragerea companiilor în România, de la jucători care vor să deschidă aici centre de tip BPO sau SSC, la investitori care vor să cumpere sau să dezvolte clădiri ”, a declarat Ilinca Păun, Managing Director Colliers International.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO