ZF 24

Mihai Croitoru, apa Keia: Antreprenorii trebuie să se adapteze la noile provocări. Acest lucru va determina dacă vor ieşi sau nu din criză

ZF 15 minute cu un antreprenor

Mihai Croitoru, director general, Nicoltana: 

„Credem că vom fi pe creştere anul acesta, dar o creştere moderată, iar totul depinde de evoluţia pandemiei. Se vorbeşte de acum de un alt val de îmbolnăviri, care va aduce probabil noi măsuri restrictive. Cu acesta va veni probabil şi o contracţie a consumului“.

Mihai Croitoru, director general, Nicoltana: „Credem că vom fi pe creştere anul acesta, dar o creştere moderată, iar totul depinde de evoluţia pandemiei. Se vorbeşte de acum de un alt val de îmbolnăviri, care va aduce probabil noi măsuri restrictive. Cu acesta va veni probabil şi o contracţie a consumului“.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.05.2020, 17:10 124

Mihai Croitoru, director general al societăţii Nicol­tana, care deţine brandul Keia, spune că în ma­rtie vânzările au avut o creştere spectaculoasă datorată în principal com­por­tamentului consu­matorilor din acea lună, care şi-au făcut stocuri de alimente. 

Situaţia a fost urmată de o lună aprilie în care consumul s-a temperat din cauza restricţiilor de circulaţie.

„În mai, noi vedem o relansare a con­su­mului în special din a doua parte a lunii, odată cu relaxarea restricţiilor de circulaţie. Credem că lucrurile se vor normaliza pentru că apa este un produs de bază, un pro­dus care se cumpără indiferent de venitul consu­matorului“, a spus antreprenorul în cadrul emisiunii audio ZF 15 minute cu un antreprenor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO