ZF 24

Mega Image va deschide al 24-lea magazin in Bucuresti

13.06.2008, 15:01 20

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, a anuntat deschiderea, saptamana viitoare, a celui de-al 24-lea magazin al retelei, in Bucuresti, la intersectia strazilor Valea Oltului si Valea Ialomitei.

Supermarketul va fi inaugurat pe 17 iunie, fiind al 21-lea supermarket din Bucuresti. De asemenea, retailerul mai detine doua magazine la Constanta si o unitate la Ploiesti.

Delhaize Group, prin intermediul subsidiarei Mega Image, a cumparat lantul de magazine La Fourmi de la fondul de investitii grec Global Finance, care detinea aproximativ 90% din capitalul social al firmei, si de la un numar de investitori privati.

Delhaize a anuntat ca va investi 3-3,5 milioane de euro pentru reamenajarea celor 14 magazine La Fourmi din Romania, lucrarile de rebranduire a unitatilor urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul anului.

Delhaize a inregistrat in primul trimestru o crestere a veniturilor din Romania si Indonezia cu 17,9%, la 44,5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO