ZF 24

Mega Image şi-a luat director de marketing de la Caroli

Adrian Nicolaescu

Adrian Nicolaescu

Autor: Cristina Roşca

10.02.2014, 20:23 583

Retailerul belgian Mega Image, prezent pe piaţa locală cu trei formate de magazine, l-a numit pe Adrian Nicolaescu în funcţia de director de marketing, aceasta fiind o poziţie nou-înfiinţată în cadrul companiei. El va fi responsabil de definirea şi implementarea strategiilor de marketing şi comunicare, alături de coordonarea activităţilor de comunicare directă cu consumatorii şi activităţile de relaţii publice.

Nicolaescu a ocupat în ultimii şase ani o poziţie similară în cadrul Caroli Foods, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de mezeluri. Anterior, executivul, care a absolvit Facultatea de management din cadrul Academiei de Studii Economice, a lucrat în companii multinaţionale precum Unilever, Beiersdorf sau Red Bull.

Mega Image este prezentă pe piaţa locală cu 296 de magazine, supermarketurile cu acelaşi nume, magazinele de proximitate Shop&Go şi magazinul de produse congelate AB Cool Food. Belgienii au terminat anul 2012, ultimul pentru care există date publice, cu afaceri de aproape 400 mil. euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO