ZF 24

Mega Image renunţă la sistemul de livrare cu ridicare în magazinele reţelei ca o măsură de prevenţie în contextul Covid-19. Livrarea la domiciliu continuă

Mega Image renunţă la sistemul de livrare cu ridicare...

Autor: Cristina Roşca

25.03.2020, 11:07 641

Reţeaua de supermarketuri şi magazine de proximitate Mega Image, ce numără aproape 800 de unităţi, va renunţa în contextul Covid-19 la sistemul de livrare în magazinele proprii de unde clienţii mergeau să ridice ei înşişi marfa. Retailerul păstrează însă livrarea la domiciliu.

Olandezo-belgienii de la Mega Image aveau două tipuri de livrare - la domiciliu şi în reţeaua de magazine - şi au şi două tipuri de prezenţă online - prin magazin propriu şi în parteneriat cu eMAG.

“Începand cu 31.03.2020, sloturile aferente pick-up point-urilor vor fi închise”, spun oficialii Mega Image care adaugă că este luată o decizie în contextul răspândirii rapide a COVID-19.

Anterior, reţeaua limitase numărul de magazine de unde se puteau ridica aceste colete la doar şase puncte de livrare. Mai exact, oficialii companiei anunţaseră că în perioada  18.03.2020- 30.03.2020, vor fi disponibile pentru cumpărăturile din Supermarket online doar următoarele puncte de pick-up, într-un interval orar limitat, Mega Image Drive Prelungirea Ghencea,Mega Image Paleologu,Mega Image Theodor Pallady, Mega Image Dristor,Mega Image Plaza Romania şiMega Image Caramfil.

Tot în contextul pandemiei actuale şi al măsurilor luate de autorităţi, reţeaua a redus programul magazinelor care acum funcţionează între 8.00 şi 21.00, cu o oră dedicată vârstnicilor şi persoanelor cu dizabilităţi, între 11.00 şi 12.00, conform noilor reguli anunţate de autorităţi.

Anterior, existau programe diferite de funcţionare, unele magazine erau non-stop, altele ţineau deschis până la 22.00 sau chiar la 24.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO