ZF 24

MaxCAD estimeaza afaceri cu 40% mai mari in 2008, de 3,5 mil.euro

20.02.2008, 14:39 23

Compania MaxCAD, distribuitor autorizat pentru aplicatiile Autodesk in Romania, estimeaza pentru acest an cresterea afacerilor cu circa 40% fata de 2006, la circa 3,5 milioane euro, datorita evolutiei pietei proiectarilor asistate de calculator, a anuntat miercuri compania, citata de Mediafax.

Anul trecut, MaxCAD a inregistrat o cresterea vanzarilor cu 25%, la 2,5 milioane de euro.

"Vanzarile au inregistrat o evolutie surprinzatoare pe segmentul de proiectare in domeniul infrastructurii cu aplicatia AutoCAD Civil 3D, unde cresterea a fost de 130%, pe segmentul aplicatiei specializate de proiectare mecanica Autodesk Inventor Series, peste 75%, iar solutiile specializate de cartografiere au inregistrat o crestere de peste 85%", se arata in comunicat.

Anul trecut, MaxCAD a inregistrat o dublare a veniturilor generate de serviciile de training si consultanta, iar totalul certificatelor acordate in 2007 prin centrul de instruire autorizat Autodesk a depasit 150 de certificate.

Cresterea pe segmentul aplicatiilor dedicate proiectarilor in infrastructura se datoreaza situatiei actuale a pietei, cand proiectele de drumuri sunt considerate o prioritate nationala.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO