ZF 24

MAV a primit 12 oferte pentru divizia de Cargo

MAV a primit 12 oferte pentru divizia de Cargo
24.07.2007, 15:54 27

Grupul ungar de transport feroviar MAV a primit un numar de 12 oferte neangajante pentru privatizarea operatorul feroviar de marfa MAV Cargo, inclusiv din partea firmei romanesti CFR, a anuntat compania, citata de editia electronica a publicatiei Budapest Business Journal (BBJ).

Printre ofertanti se numara Deutsche Bahn, operatorul retelei feroviare din Germania, controlat de stat, dar si companii din Cehia, Austria, Romania si Slovacia, se arata in articol.

CFR Marfa, compania romaneasca de stat specializata specializata in transporturi de marfa pe caile ferate, a anuntat luni ca a depus o oferta pentru achizitia integrala a firmei ungare, eventuala preluare a urmand sa conduca la dezvoltarea semnificativa a companiei romanesti si la intarirea pozitiei pe piata interna, potrivit reprezentantilor CFR.

Ofertele vor fi deschise pe 12 august, data la care vor fi selectate 5 oferte, companiile calificate urmand sa participe la o noua licitatie si la negocieri care vor fi definitivate in acesta toamna. Termenul pentru inaintarea ofertelor angajante este 19 octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO