ZF 24

Marex vinde o treime din productia de carne catre Carrefour

20.03.2008, 16:22 226

Marex Braila, unul dintre cei mai mari producatori independenti de carne de porc si bauturi alcoolice, vinde zilnic 10 tone de carne de porc proaspata catre lantul international de magazine Carrefour, adica o treime din productia totala realizata zilnic de companie.

Produsele Marex sunt prezente insa si in magazinele Real, Metro, Kaufland si Auchan. Grupul Marex este format din companiile Marex, care cuprinde o fabrica de alcool, un abator si o fabrica de preparate din carne, Stejar Prodimpex cu activitate in distributia bauturilor alcoolice marca Imperial si alcoolul sanitar Marex, Vegetal Trading, specializata pe productia de furaje si zootehnie, si Best Construct, cu activitate in domeniul constructiilor. Grupul de companii Marex a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri de 20-25%, potrivit lui Marin Moraru, directorul general si principalul actionar al afacerii de familie Marex.

Potrivit acestui ritm de crestere, grupul Marex a realizat in 2007 o cifra de afaceri cumulata de aproximativ 50 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO