ZF 24

Un magazin nou pe piaţa de 4 miliarde de euro a bricolajului. Mugurel-Horia Rusu, Hornbach: Inaugurăm un magazin în Oradea în 2020. Vom crea 120 de locuri de muncă. În Oradea, Hornbach va concura cu Leroy Merlin, Dedeman, Arabesque şi Brico Dépôt, toate aceste reţele având puncte de desfacere în acest oraş

Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România

Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.12.2019, 16:40 990
Retailerul german de materiale de construcţii şi grădinărit Hornbach pregăteşte deschiderea celui de-al şaptelea magazin pe piaţa locală, la Oradea.

„Confirmăm inaugurarea noului magazin din Oradea pentru 2020 şi menţionăm că vom crea 120 de locuri de muncă în cadrul acestuia“, a răspuns la solicitarea ZF Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România.

În Oradea, Hornbach va concura cu Leroy Merlin, Dedeman, Arabesque şi Brico Dépôt, toate aceste reţele având puncte de desfacere în acest oraş. Potrivit datelor din presa locală, magazinul Hornbach din Oradea va fi deschis pe Calea Sântandreiului, la ieşirea spre Arad.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO