ZF 24

Lufthansa mai zboara doar la Dusseldorf si Milano

Lufthansa mai zboara doar la Dusseldorf si Milano
23.02.2010, 16:22 19

Compania aeriana germana Lufthansa a anulat din cauza greveipilotilor cele doua zboruri programate in aceasta dupa amiaza spreMunchen, la 16:55 si la 19:10. Probabil nu va zbura nici cursa deFrankfurt de la 17:50, conform informatiilor disponibile laaeroportul Henri Coanda. De asemenea, sunt anulate zborurileprogramate sa vina in aceasta seara de la Munchen si Frankfurt.Cele doua rute de zbor raman astfel acoperite doar de Tarom.

De azi dimineata, Lufthansa a operat doar cele doua zboruriprogramate la Dusseldorf - destinatie pe care zboara cu aeronave decapacitate mai mica - si a anulat doua spre Frankfurt si alte douaspre Munchen. Nu a fost afectat de greva zborul spre Milano, operatde divizia Lufthansa Italia.

Din cauza grevei controlorilor de trafic francezi, si companiaAir France a anulat zborul din aceasta seara de la 20:05 spreParis, pentru ca aeronava care trebuia sa ajunga pe Henri Coanda la19:15 nu a mai decolat din capitala Frantei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO