ZF 24

Ludovic Orban: Guvernul trebuie condus şi nu doar 3-4 ore pe zi. Guvernul trebuie condus 12 ore pe zi, 16 ore pe zi sau 24 de ore, dacă o reclamă nevoia

Ludovic Orban: Guvernul trebuie condus şi nu doar 3-4...

Autor: Cosmin Pirv

15.09.2021, 10:01 56

Preşedintele PNL Ludovic Orban susţine că Guvernul trebuie condus nu doar 3-4 ore pe zi, ci 16 sau chiar 24, dacă e nevoie.

„Guvernul trebuie condus şi nu doar 3-4 ore pe zi. Guvernul trebuie condus 12 ore pe zi, 16 ore pe zi sau 24 de ore, dacă o reclamă nevoia atingerii programului de guvernare”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a arătat, într-o postare pe Facebook, că în România lucrurile nu merg de la sine, „trebuie să dai cu biciul”, iar dacă în alte ţări unele probleme se rezolvă în 24 de ore, la noi pot fi necesare şi şase luni, dacă „problema respectivă nu e impinsă”.

„PNL va fi apreciat în 2024 după modul cum guvernăm la nivel local şi naţional, iar Guvernul trebuie să fie un sprijin puternic pentru toţi primarii PNL, fără condiţionări”, a spus Ludovic Orban, aflat în campanie pentru alegerile interne din PNL, în care se luptă pentru preşedinţia partidului cu premierul Florin Cîţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO