ZF 24

Lucrarile la Tower Center au fost oprite din cauza unor nereguli

29.01.2007, 17:43 19

Inspectorii Primariei Sectorului 1 din Bucuresti au decis, luni, oprirea lucrarilor la cladirea de birouri Tower Center International, dezvoltata de firma Avrig 35 in colaborare cu Alpha Bank, intrucat constructorii au depasit numarul de etaje prevazut in autorizatie.
"Constructorul nu a respectat regimul de inaltime. (...) Cladirea este mai inalta cu un etaj decat fusese autorizata de primarie", au declarat surse din cadrul Primariei Sectorului 1.
"Intrarea in legalitate presupune respectarea autorizatiei emise de primarie. In autorizatia de construire, imobilul urma sa aiba 21 de nivele la suprafata si alte trei in subteran. Acum are 22 la suprafata si patru la subsol. Nu cunosc solutiile tehnice pentru rezolvarea acestei situatii, dar lucrarile au fost sistate", au precizat sursele.

Cladirea, situata pe bulevardul Ion Mihalache, in apropierea Pietei Victoria, este construita de firmele Bog'art si Euroconstruct International, cea din urma fiind responsabila de partea de finisaje. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO