ZF 24

Lucrarile la proiectul Esplanada ar putea fi amanate inca trei ani

16.09.2008, 18:00 19

Inceperea lucrarilor de constructie la proiectul Esplanada ar mai putea fi amanate inca trei ani in conditiile in care aproape jumatate din terenul de peste zece hectare pe care urmeaza sa fie dezvoltat este revendicat de fostii proprietari.

"Ministerul de Finante si cel de Justitie va trebui sa rezolve doua probleme: una legata de proprietatea rezolubila, prin care investitorul, TriGranit, sa poata avea drept de proprietate temporar asupra proiectului pentru a putea atrage finantare bancara, iar cea de-a doua legata de predarea proiectului catre Primarie, care in termen de doi ani si jumatate ar trebui sa cumpere jumatatea de teren care nu este in proprietatea noastra", a declarat Laszlo Borbely, ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintelor.

 

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care au fost declaratiile ministrului Laszlo Borbely facute pe aceasta tema cu ocazia unei intalniri care a avut loc marti si care a avut ca subiect proiectul Esplanada.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO