ZF 24

Lucian Russu, Biomedica: Facem demersuri să deschidem două unităţi de spitalizare de zi pentru intervenţii dermatologice

Lucian Russu, Biomedica: Facem demersuri să deschidem...

Autor: Mirabela Tiron

27.09.2016, 15:36 2324

Lucian Russu, un medic dermatolog cu peste 20 de ani de experienţă, care a lucrat în SUA şi s-a întors în România unde a înfiinţat clincile private BioMedica şi Bioderm, spune că are în plan deschiderea a două unităţi de spitalizare de zi, pentru a asigura finalitatea intervenţiilor dermatologice.

“Alături de investiţiile în aparatură modernă de dermatoscopie, ne concentrăm pe tehnologii minim invazive în dermatologie – fototerapie, lasere – considerate terapii ale viitorului. Ca investiţii pe termen scurt şi mediu, facem demersuri pentru două unităţi de spitalizare de zi, pentru a asigura finalitatea intervenţiilor dermatologice”, a spus el. Valoarea investiţiei nu a fost făcută publică.

Mai mult, grupul Bio-Medica International, fondat în 1992, a investit 150.000 de euro în modernizarea primei clinici de dermatologie din cadrul grupului, Bioderm Laser Clinic (Bioderm Laser Clinic Eminescu). Noul centru medical va dispune de un spaţiu de două ori mai mare şi de echipamente dermatologice moderne, precum fototerapie pentru tratarea a diverse afecţiuni dermatologice (acnee, alopecie, rejuvenare şi înfrumuseţare, psoriazis), dar şi de un aparat modern de dermatoscopie digitală.

Din echipa Bioderm Laser Clinic Eminescu  fac parte  15 medici

„După investiţiile realizate în zona de nord a Capitalei, ne concentrăm pe zona de centru a oraşului, prin relansarea primei clinici a grupului Bio-Medica International, aflată în Piaţa Romană. Deschiderea noului centru modern de dermatologie coincide cu perioada recomandată de screening pentru cancerul de piele şi verificarea aluniţelor după expunerea la soare. Prevenţia cancerului de piele este o misiune pe care ne-am asumat încă de acum 17 ani, când am introdus dermatoscopia digitală, standardul de aur în screeningul cancerului de piele. An de an, am continuat să ne updatăm aparatura, ca parte a acestei misiuni de luptă împotriva cancerului de piele”, a spus Lucian Russu, medic dermatolog şi fondator al grupului Bio-Medica International.

 Grupul de clinici Bio-Medica International a fost fondat în anul 1992, în Bucureşti, ajungând, în prezent, la o reţea de patru clinici medicale, cu o gamă largă de specialităţi medicale şi dermatologie. Grupul Bio-Medica a înfiinţat primul serviciu privat de  ambulanţă din Bucureşti, în 1997, şi a introdus prima ambulanţă anti-şoc din ţară. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO