ZF 24

Lucian Azoiţei, dezvoltator imobiliar: Oamenii vor renunţa la multe alte lucruri pentru un spaţiu locativ mai generos. Nu neapărat mai mare, cât altfel gândit

15 minute cu un antreprenor. Cum ducem economia mai departe

Lucian Azoiţei, dezvoltator imobiliar: Oamenii sunt îngrijoraţi într-adevăr, nu ştiu ce se va întâmpla, dacă băncile le vor mai acorda creditele pentru finanţarea respectivelor imobile, dar merg înainte.

Lucian Azoiţei, dezvoltator imobiliar: Oamenii sunt îngrijoraţi într-adevăr, nu ştiu ce se va întâmpla, dacă băncile le vor mai acorda creditele pentru finanţarea respectivelor imobile, dar merg înainte.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.05.2020, 00:00 6112

În prezent, el dezvoltă un ansamblu în apropierea străzii Mihai Eminescu şi a şoselei Ştefan cel Mare, o investiţie de aproape 10 mil. euro, şi un altul în zona Titan.

Proiectele cu locuinţe şi facilităţi vor fi câştigătoare pe viitor, în situaţii de criză precum cea cauzată de coronavirus, iar piaţa rezidenţială va trece prin transformări legate de modul în care vor arăta apartamentele de acum înainte, este de părere Lucian Azoiţei, dez­voltator imobiliar din Bucureşti, cu mai multe proiecte rezidenţiale în portofoliu.

„Una dintre proble­mele proiectelor reziden­ţiale de la noi este că nu au fa­cilităţi, sunt doar proiecte lo­cative. S-au schimbat paradigmele şi oamenii au înţeles cât de im­por­tan­tă este casa pen­tru ei. Circa 80-90% din spaţiul locuibil din Bucureşti este con­struit în comunism, după nor­me care nu mai sunt vala­bile astăzi, norme de si­guranţă, de confort. E greu să nu ai o zonă unde să poţi lucra de aca­să, să nu ai un balcon. Cu si­guranţă, oamenii vor renunţa la multe alte lucruri pentru un spaţiu locativ mai generos. Nu neapărat mai mare, cât altfel gândit, cu spaţii definite“, a spus Lucian Azoiţei, CEO al firmei Forty Management, la emisiunea ZF 15 minute cu un antreprenor. Cum ducem economia mai departe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO