ZF 24

Logiscool, un business din domeniul educaţiei specializat în predarea programării pentru copii şi adolescenţi, îşi mută cursurile în online pe timpul pandemiei

Logiscool, un business din domeniul educaţiei...

Autor: Cristina Roşca

24.03.2020, 11:23 281

Businessul din domeniul educaţiei Logiscool, care a deschis primul centru din România în februarie 2018 şi care s-a extins apoi rapid ajungând astăzi la 35 de unităţi în principalele oraşe din ţară, se mută temporar în online. 

Astfel, cei 10.000 de elevi vor putea participa săptămânal la sesiuni live de programare sub îndrumarea instructorilor. Sesiunile vor fi interactive, încercând să recreeze atmosfera din sălile de curs. Cursurile Logiscool sunt disponibile şi sub formă de tutoriale video, în platforma dedicată. 

Şcoala va oferi posibilitatea celor care nu dispun de echipamente electronice necesare pentru a urma cursurile online să împrumute laptopurile şcolii (în limita disponibilităţii), astfel încât elevii să poată participa la lecţii. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO