ZF 24

Locuitorii din zona podului Fetesti-Cernavoda isi vor putea cumpara abonamente pentru trecerea podului

17.09.2009, 15:37 18

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) ar puteaintroduce un abonament lunar la traversarea poduluiFetesti-Cernavoda pentru locuitorii din zona, reprezentandcontravaloarea a trei treceri, a declarat, joi, intr-o conferintade presa, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, informeazaMediafax.

"Am primit niste tabele cu oamenii din zona si vom gasi oformula prin care ei sa plateasca un abonament, care va costa catdoua-trei treceri", a spus Berceanu.

El a adaugat ca cea mai mare problema pentru achitarea taxei depod o au transportatorii, care sunt nemultumiti pentru ca odata cuoprirea pentru achitarea taxei sunt controlati pentru rovinieta,iar camioanele sunt cantarite.

"Transportatorii au o mare problema cu aceasta taxa, pentru caacolo se fac si alte controale. Toti care transporta grane inportul Constanta depasesc greutatea maxima de 40 tone si cand faciasta de 20 de ani normal ca nu iti convine", a spus Berceanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO