ZF 24

Liviu Drăgan, TotalSoft: Până în 2016 vrem ca 50% din venituri să vină din străinătate

Liviu Drăgan, TotalSoft: Până în 2016 vrem ca 50% din...

Autor: Ioana Nita

30.10.2013, 00:08 213
TotalSoft, unul dintre cei mai mari furnizori locali de software, intenţionează ca până în 2016 să ajungă în situaţia de a genera o jumătate din afacerile totale din proiecte derulate pe plan internaţional, în condiţiile în care în ultimii ani compania a câştigat contracte în ţări precum Austria, Spania, dar şi în Arabia Saudită sau Brazilia. TotalSoft va încheia anul curent cu o cifră de afaceri de 25 milioane euro, din care 35% sunt încasări generate de proiecte derulate în străinătate.
 
„Anul acesta, odată cu expansiunea noastră internaţională, am implementat Charisma şi în Brazilia, Spania, Portugalia şi Luxemburg. Vrem ca în 2016, 50% din cifra noastră de afaceri să provină din proiecte internaţionale“, a declarat pentru ZF Liviu Drăgan, director general al TotalSoft. Charisma este soluţia software de administrare a resurselor întreprinderii (ERP - Enterprise Resource Planning) dezvoltată ex­clu­siv de TotalSoft, care include mai multe module precum contabilitate, vânzări sau cash-flow. Businessul compa­niei se împarte în divizia de ERP, care reprezintă în prezent 70% din cifra de afaceri, şi în divizia soluţiilor de management al proiectelor, a cărei pondere este de circa 13%. Restul veniturilor companiei provin din soluţiile de dezoltare de software după cerinţele clienţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO