ZF 24

Lista alternativa a celor mai bune filme din 2009

25.12.2009, 19:49 20

E sfarsitul anului - prin urmare, trasul liniei de final sicontemplarea zonei pozitive a aparitiilor in cinema din 2009 suntobligatorii. Fara sa ramana un an de referinta in istoriacinematografului (criticii mai exigenti au avut ceva probleme ina-si alcatui topurile anuale), 2009 a adus si in cinematografeledin Romania cateva titluri care merita toti banii.

Bineinteles, lista de mai jos ii apartine autorului acestui articolsi a fost realizata in functie de simpatiile lui. Cu pistolul latampla, acelasi autor ar alege si un "cel mai bun dintre cei maibuni" in 2009, iar acesta ar fi "Frost/Nixon", un film din pacateputin popular la noi, cu doar 4.222 de spectatori in noua saptamanide prezenta in cinematografe.

Una dintre cele mai notabile absente? "Slumdog Millionaire", unfilm care le-a mers multora la suflet, dar care pe aceasta paginadin BUSINESS Magazin este considerat mult prea supraapreciat casa-si justifice un loc. Un alt film aproape in aceeasi situatieeste "Inglorious Bastards", noua aventura a lui QuentinTarantino.

Cititi pe www.businessmagazin.ro o lista alternativa a celor mai bune filmedin 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO