ZF 24

LG va lansa un ceas inteligent cu platforma Android Wear în al doilea trimestru din 2014. VIDEO

LG va lansa un ceas inteligent cu platforma Android Wear...

Autor: Ioana Nita

19.03.2014, 18:32 105

Compania sud-coreană LG Electronics va dezvolta ceasul inteligent LG G Watch cu Android Wear, platforma lansată recent de gigantul american Google pentru dispozitive care pot fi purtate de consumatori, smartwatch-ul urmând să fie lansat în al doilea trimestru al acestui an.

Ceasul inteligent LG va va fi compatibil cu o gamă largă de smartphone-uri Android şi va prezenta informaţii relevante pentru utilizatori, de fiecare dată când vor avea nevoie sau de fiecare dată când vor spune "OK Google" pentru a pune întrebări sau pentru a găsi soluţii.

"Oportunitatea de a lucra cu Google pentru a realiza LG G Watch a fost ocazia pentru LG de a renunţa la orice barieră atât în ceea ce priveşte design-ul, cât şi partea tehnică şi de realizare a dispozitivului", a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

LG G Watch este al patrulea dispozitiv al sud-coreenilor dezvoltat în strânsă colaborare cu Google, fiind succesorul lui Nexus 4, Nexus 5 şi LG 8.3 Google Play Edition.




 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO