ZF 24

La numai 33 de ani, vinde pe Internet mobilă de 7 milioane de euro pe an

05.08.2014, 11:50 4001

Ziarul Financiar vă prezintă unele dintre cele mai importante momente din al doilea sezon al emisiunii ZF Live, difuzată pe Internet de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00. Al doilea sezon al emisiunii s-a încheiat pe data de 18 iulie, urmând să fie reluat din toamnă. Vedeţi aici înregistrările emisiunilor de la ZF Live.

În Emisiunea ZF Live de pe 14 aprilie, Monica Cadogan, 33 ani, care conduce şi deţine jumătate din Vivre, cel mai mare magazin online de mobilier şi decoraţiuni din Europa Centrală şi de Est, a vorbit despre evoluţia business-ului ei şi despre problemele şi soluţiile întâmpinate pe parcurs. 

Vivre, cel mai mare magazin online de mobilier şi decoraţiuni din Europa Centrală şi de Est, activ în România, Bulgaria, Ungaria şi Croaţia, ţinteşte afaceri de 20 mil. euro în acest an şi vrea să atace şi alte pieţe externe.
 
Vivre a ajuns de la lansarea din aprilie 2012 la vânzări anul trecut de 7 milioane de euro şi 105 angajaţi. În prezent, magazinul online are circa 700.000 de membri în cele patru ţări în care este prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO