ZF 24

La 28 de ani face 200.000 € din pungi de plastic personalizate

Medfiafax Foto

Medfiafax Foto

Autor: Corina Mirea

06.07.2014, 18:38 11010

Octavian Simion a început să lucreze încă de la 17 ani ca „administrator“ al unui mic magazin deschis de părinţii săi în liceul din Câmpulung la care tânărul învăţa. S-a ocupat de afacerea familiei până în anul întâi de facultate, iar ulterior a lucrat în marketing şi apoi în publicitate, pentru ca la 21 de ani să îşi deschidă propria firmă. În prezent, el face 200.000 de euro pe an din distribuţia de pungi din plastic personalizate.

Am început cu un site şi câteva comenzi pentru pungi de cadou personalizate de la buticuri când încă lucram în publicitate. Pe atunci luam materialul, mergeam la cineva să le imprime, dădeam forma pungilor cu nişte ştanţe speciale şi la final le duceam la nişte doamne, care erau casnice şi care se ocupau cu finisarea lor. Businessul l-am început în 2008 şi mi s-a părut că piaţa pungilor din plastic personalizate are potenţial mare de creştere. Acum avem sute de clienţi“, spune Octavian Simion, 28 de ani, absolvent de marketing în cadrul Academiei de Studii Econo­mice din Bucureşti (ASE).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO