ZF 24

Jocul „Progress: Evolution of Technology“ dezvoltat de români a strâns aproape 100.000 de dolari pe platforma Kickstarter

Primele exemplare ale jocului urmează să fie livrate susţinătorilor proiectului în luna octombrie a acestui an

Primele exemplare ale jocului urmează să fie livrate susţinătorilor proiectului în luna octombrie a acestui an

Autor: Ioana Nita

29.06.2014, 10:41 476
Compania NSKN Games, fondată în 2011 de trei români, Andrei Novac, Florin Neacşu, Vlad Sladariu, împreună cu Agnieszka Kopera, a reu­şit să obţină peste 95.000 de dolari de pe platfor­ma americană de crowdfunding kick­star­ter.com pentru proiectul „Progress: Evolu­tion of Tech­nology“, de aproape 5 ori mai mult decât suma necesară pentru a începe producţia jocului.
 
NSKN Games avea nevoie doar de 19.000 de dolari, bani care s-au strâns în 14 ore de la înregistrarea proiectului pe kickstarter.com. Apoi, până pe data de 24 iunie, ultima zi în care a mai putut fi finanţat proiectul, jocul „Progress: Evolution of Technology“ a reuşit să mai atragă încă 76.000 de dolari de la 1.980 de persoane.
 
„Cea mai mare parte a banilor strânşi vor fi dedicaţi producţiei şi livrării jocurilor. Iar restul va fi reinvestit în proiecte planificate pentru aceas­tă iarnă şi începutul anului viitor“, a declarat pentru ZF Andrei Novac, cel care ocupă şi func­ţia de director executiv al NSKN Games.
 
În prezent, compania se pregăteşte de înce­perea procesului de producţie a jocului, primele exemplare urmând să fie livrate susţinătorilor proiectului în luna octombrie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO