ZF 24

Jaf la o unitate bancară din Călăraşi, atacatorii i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol

24.06.2010, 17:29 21

Doi bărbaţi care aveau cagule pe faţă şi erau îmbrăcaţi în negruau pătruns, joi după-amiază, într-o unitate bancară din municipiulCălăraşi, iar după ce i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol ausustras o sumă de bani, fugind apoi cu o dubiţă care îi aştepta înfaţa băncii, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean dePoliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor, jaful a fost anunţatPoliţiei de către un agent al unei firme de pază, iar în prezentexistă filtre la toate ieşirile din oraş, pentru prindereaatacatorilor.

"Conform celor declarate de agentul de pază, cei doi indivizi auintrat în unitatea bancară, unde ar fi ameninţat cu pistolulpersonalul aflat în bancă, iar ulterior au sustras o sumă de bani,deocamdată necunoscută, după care s-au urcat într-o dubiţă deculoare albă care era în apropiere şi au dispărut. În acest momentau fost alertate întreg Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Poliţiade Frontieră şi celelalte instituţii care ar putea conlucra pentruidentificarea autorilor", a declarat inspector Ramona Tudor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO