ZF 24

Ionel Mantog demisioneaza din functia de director al CE Turceni dupa doar doua luni in post

16.03.2009, 17:34 53

Directorul Complexului Energetic Turceni, Ionel Mantog, fost lider al PDL Gorj, a demisionat, luni, din functie, invocand atat motive personale, cat si politice, informeaza Mediafax.

"Motivele personale tin de presiunea media din ultima vreme. Vedeti articolele de presa si cine sta in spatele lor. Pe partea politica, reprezint din nou o tinta impotriva PDL si simt ca se creeaza o presiune si cu domnul ministru Videanu, caruia trebuie sa-i multumesc pentru cum s-a comportat intr-o luna si jumatate fata de Complexul Eergetic, dar si pentru relatia noastra politica. Nu in ultimul rand, este vorba despre situatia politica locala de blocare a negocierilor de catre PSD si este clar ca tinta celor de la PSD era Mantog. Acum, in acest fel, poate se reuseste deblocarea negocierilor. As vrea sa vad ce comportament au acesti asa-zisi politicieni locali, eu nemaifiind director la Turceni", a afirmat Mantog.

Demisia lui Ionel Matog vine la doar doua luni dupa ce acesta a fost numit director general la CE Turceni in luna ianuarie a acestui an.

CE Turceni risca sa fie inchis partial in 2010 din cauza intarzierilor mari in ceea ce priveste investitiile de modernizare a acestora pentru a deveni conforme cu standardele de mediu agreate la nivel european.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO