ZF 24

Ioan Alin Tatu şi Constantin Trihenea aşteaptă PUZ-ul pentru un proiect imobiliar mixt în Sibiu, cu birouri, locuinţe şi spaţii comerciale, o investiţie de 100 mil. euro. Ioan Alin Tatu: Suntem deschişi la orice propunere serioasă de asociere sau parteneriat şi chiar suntem în discuţii incipiente cu reprezentanţii din România ai unui fond de investiţii. Nu excludem nicio variantă

Proiectul Hybrid ar urma să cuprindă trei turnuri de birouri, mai multe blocuri de locuinţe, spaţii comerciale, locuri de joacă, spaţii verzi.

Proiectul Hybrid ar urma să cuprindă trei turnuri de birouri, mai multe blocuri de locuinţe, spaţii comerciale, locuri de joacă, spaţii verzi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.12.2019, 18:30 422

Ioan Alin Tatu şi Constantin Trihenea, doi oameni de afaceri din Sibiu, vor să dezvolte un proiect mixt, cu birouri, locuinţe şi spaţii comerciale, pe terenul unui depozit de materiale de construcţii. Investiţia estimată este cuprinsă între 80 şi 100 de milioane de euro.

„În acest moment este obţinută autorizaţia de demolare a construcţiilor aflate pe teren. Sursele de finanţare pentru investiţiile viitoare sunt fonduri proprii, private equity sau venture capital, dar nu excludem nici o dezvoltare etapizată şi finanţare prin credit bancar“, spune Ioan Alin Tatu.

Tatu şi Priehenea au depus documentele pentru obţinerea PUZ (plan urbanistic zonal) împreună, însă abia după ce acesta va fi gata vor decide dacă se vor asocia în dezvoltarea proiectului sau dacă vor dezvolta separat, fiecare pe parcela sa de teren. Proiectul pe care l-a conturat Ioan Alin Tatu va purta numele Hybrid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO