ZF 24

ING Bank a urcat în 2019 pe locul 5, făcând rocada cu Raiffeisen, după ce în 2017 urcase pe locul 6, depăşind CEC Bank

Mihaela Bîtu, CEO al ING Bank

A fost promovată de la jumătatea anului 2019 pe poziţia de director general al ING Bank, după o carieră de 25 de ani în cadrul băncii, în locul polonezului Michal Szczurek, care a condus ING Bank România timp de aproape 7 ani. Anterior, Mihaela Bîtu a fost timp de aproximativ un deceniu director adjunct al ING Bank România, coordonând operaţiunile corporate ale ING Bank.

Mihaela Bîtu, CEO al ING Bank A fost promovată de la jumătatea anului 2019 pe poziţia de director general al ING Bank, după o carieră de 25 de ani în cadrul băncii, în locul polonezului Michal Szczurek, care a condus ING Bank România timp de aproape 7 ani. Anterior, Mihaela Bîtu a fost timp de aproximativ un deceniu director adjunct al ING Bank România, coordonând operaţiunile corporate ale ING Bank.

Autor: Claudia Medrega

15.06.2020, 20:30 1502

♦ ING Bank, prezentă pe piaţa românească de 25 de ani, a mizat în această perioadă pe creştere organică şi pe digitalizare.

ING Bank, sucursala de la Bucureşti a grupului olandez cu acelaşi nume, şi-a continuat ascensiunea în topul celor mai mari bănci de pe piaţa românească după active făcând rocada cu Raiffeisen Bank şi urcând în 2019 pe locul 5, după ce în 2017 avansase pe locul şase, atunci depăşind CEC Bank.

Banca, prezentă pe piaţa românească de 25 de ani, a mizat în această perioadă pe creştere organică şi pe digitalizare.

ING Bank România a raportat pentru 2019 active de 9,27 mld. euro, echivalentul a 44,3 mld. lei la cursul de 4,7793 lei/euro de la finele anului trecut, potrivit datelor transmise de bancă la solicitarea ZF. Activele ING Bank România au făcut în 2019 un salt de aproape 16%, faţă de nivelul comunicat de bancă pentru 2018, de circa 8 mld. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO