ZF 24

Industria auto si cea a bunurilor de larg consum atrag investitii de peste 60 mil. euro in productia de ambalaje

23.11.2008, 19:15 25

Intrarea belgienilor de la VPK pe piata cartonului ondulat printr-o fabrica in Salonta, construirea unei noi fabrici de productie a cartonului ondulat in Targoviste de catre austriecii de la Rondo Ganahl ce detin Rondocarton si investitiile suedezilor de la SCA in extinderea fabricii din Timisoara au ridicat investitiile pe piata cartonului ondulat la peste 60 de milioane de euro in acest an.

"Din pacate toate investitiile s-au finalizat la momentul nepotrivit, si anume cel al crizei financiare care afecteaza toate industriile. Daca nu ar fi existat aceasta criza nu ar fi fost o problema ca pe piata de carton ondulat s-au facut investitii mari intr-un timp foarte scurt", a declarat Teofil Campean, director general al Rondocarton, companie producatoare de carton ondulat.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cum crede Teofil Campean ca va evolua anul viitor piata ambalajelor de carton ondulat si cine a investit in aceasta piata in 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO