ZF 24

Indexul imobiliar al ZF: Apartamentele vechi cu trei camere, plus 4,4% de la începutul anului

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Cristi Moga

08.10.2014, 00:07 7241

Preţurile medii solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au crescut cu 3.200 de euro sau 4,4% de la începutul anului, până la un nivel de 75.850 de euro, potrivit Indexului Imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Revenirea pe creştere a preţurilor solicitate vine după aproape şase ani de scăderi continue şi pe fondul unei reduceri substanţiale a dobânzilor la credite ipotecare, element ce a impulsionat într-o oarecare măsură cererea.

De la începutul acestui an, preţurile solicitate au crescut în fiecare lună, cu excepţia lunii iulie, când au fost publicate mai puţine anunţuri. În august şi septembrie preţurile „de strigare“ au revenit pe creştere, avansul consemnat fiind de 1,5% sau 1.100 de euro.

În prezent, preţurile la trei camere încep de la 56.000 de euro în Drumul Taberei şi ajung la 117.000 de euro pe Bulevardul Unirii, potrivit Indexului ZF.

Click pe tabel pentru imaginea marita

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

- oraşele cu creşteri notabile ale preţurilor la apartamente 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO