ZF 24

Inca un scandal sexual la Casa Alba: Barack Obama, acuzat de infidelitate de presa americana

Inca un scandal sexual la Casa Alba: Barack Obama, acuzat de infidelitate de presa americana

Vera Baker s-ar fi intalnit, in secret in 2004, intr-un hotel din Washington, cu candidatul Barack Obama

03.05.2010, 14:24 93

Presedintele american Barack Obama si-ar fi inselat sotia,Michelle, cu o asistenta personala in varsta de 35 de ani, potrivittabloidului american National Enquirer, citat de thehollywoodgossip.com.

Editia din aceasta saptamana a publicatiei National Enquirersustine ca Barack Obama si asistenta sa personala Vera Baker s-arfi intalnit in secret intr-un hotel din Washington, iar o"inregistrare video" ar putea aduce dovada finala.

Vera Baker, in varsta de 35 de ani, a facut parte din echipa luiBarack Obama pe cand acesta candida pentru Senatul american, in2004, participand la numeroase actiuni de strangere de fonduri infavoarea actualului presedinte american. De atunci, cei doi ar firamas in relatii foarte apropiate, afirma National Enquirer.

Desi Vera Baker insista ca "nu s-a intamplat nimic" intre ceidoi, Enquirer sustine ca adversarii politici ai presedinteluiamerican ofera un milion de dolari oricarei persoane care reusestesa aduca dovezi clare despre presupusa infidelitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO