ZF 24

În plină pandemie de COVID-19, mai mult de 8.000 de elevi nu pot continua şcoala de acasă pentru că nu au conexiune la internet

În plină pandemie de COVID-19, mai mult de 8.000 de...

Autor: Ramona Cornea

17.04.2020, 19:55 388

Aproape 5.500 de elevi au spus că au nevoie de tablete pentru a putea urma cursurile online, iar circa 1 din 10 profesori nu are în dotare laptop personal.

Peste 8.000 de elevi nu pot continua şcoala de acasă pentru că le lipseşte conexiunea la internet, aproape 16.000 de elevi au nevoi urgente, iar circa 1 din 10 profesori nu are în dotare laptop personal, necesar pentru continuarea activităţii, conform primelor date centralizate prin iniţiativa ,,Reacţie pentru educaţie“, organizată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi ONG-ul Narada.

Astfel, Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Narada au lansat o platformă digitală care le permite profesorilor şi elevilor să solicite resursele materiale necesare pentru a-şi continua educaţia în mediul digital şi, în acelaşi timp, oferă posibilitatea companiilor sau persoanelor interesate să se implice şi să susţină comunităţile care au nevoie de sprijin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO